Kante en klare catering arrangementen

Bakfietsfood beschikt over diverse concepten, bekijk hieronder een overzicht van onze concepten. Heeft u een speciale wens laat het weten! Naast onze bestaande concepten maken wij graag voor u een foodbeleving op maat. 
Al de concepten zijn mogelijk vanaf 30 personen.

Friet

Vanaf onze authentieke Bakfiets serveren wij overheerlijke verse friet.

De friet wordt ter plaatse gesneden en afgebakken. Uw gasten kunnen kiezen uit diverse sauzen zoals mayonaise, tomaten ketchup en piccalilly. Maar het is ook mogelijk om een verse Belgische stoof bij de friet te serveren.

Mogelijk vanaf € 340,00 in de regio West Brabant

Hotdogs

Vanuit de bakfiets worden heerlijke broodjes hotdog geserveerd met verschillende toppings.

Denk aan de Classic dog (augurk, tomaat, sla, ketchup en mosterd en gefrituurde uitjes) maar ook bij onze Italian Dog (rucola, zongedroogde tomaatjes, basilicum, balsamico creme, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas) eet u uw vingers op. Wij serveren voor uw gasten hotdogs met toppings uit verschillende landen. Uiteraard uit te breiden in combinatie met friet.

Mogelijk vanaf € 475,00 in de regio West Brabant

Hamburgers

Heerlijk vers gegrilde 100% runds hamburger met verschillende toppings. Vanaf de Classic burger tot een heerlijke BBQ burger met sla, bacon, smoked BBQ-saus en gefrituurde uitjes. Wij serveren voor u diverse overheerlijke hamburgers die ter plaatse worden bereid. Uiteraard uit te breiden in combinatie met friet.

Mogelijk vanaf € 475,00 in de regio West Brabant

Paella

Verras uw gasten met dit heerlijk Spaans gerecht. Op onze bakfiets bereiden wij een authentieke Spaanse paella. Uw gasten kunnen onder het genot van een glaasje sangria meekijken hoe de paella wordt bereid. Uw heeft de keuze uit vis/vlees of gemixte paella. (vegetarisch is ook mogelijk).

De paella is uit te breiden met een buffet van Koude of warme tapas.

Mogelijk vanaf € 550,00 in de regio West Brabant

Pizza uit houtgestookte oven

Uw gasten kunnen een keuze maken uit heerlijke pizza’s die vers worden bereid in onze hout gestookte pizza oven.

Men kan kiezen uit diverse ingrediënten om de pizza samen te stellen.

Uw kunt de pizza bakfiets uitbreiden met diverse anti- pasta.

Mogelijk vanaf € 550,00

De fiets naar uw wensen:

Naast onze bestaande concepten maken wij graag voor u een foodbeleving op maat. Denkt u hierbij aan saté geserveerd op een bananenblad tot een compleet verzorgde BBQ-bakfiets. 

Ook is het mogelijk om meerdere foodconcepten op locatie te verzorgen. U creëert dan uw eigen foodbike festival. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden

Reserveer direct