Op zoek naar catering voor uw Kerstborrel?

Bakfietsfood verzorgt graag voor u ook de catering tijdens uw kerstborrel, nieuwjaarsreceptie of andere winterse festiviteit. Ook nu hebben wij een aantal concepten die vanuit onze authentieke bakfiets kunnen worden bereid. Uiteraard kunnen wij voor u ook naar wens de invulling geven aan uw festiviteit.

Heerlijk genieten van oerhollandse stampotten met een twist of op locatie bereide winterse tapas. Maar wat dacht u van onze wild-bakfiets? Een complete wildmaaltijd geserveerd vanuit onze authentieke bakfiets. 

Hieronder vindt u een overzicht van wat er onder andere mogelijk is.

Stamppotten met een twist!

Wilt u uw gasten tijdens de kerstborrel, nieuwjaarsreceptie of andere winterse gelegenheid heeft laten genieten van heerlijk stamppotten maar wilt u iets anders dan een standaard stamppottenbuffet?

Dan biedt  Bakfietsfood u de oplossing. Wij serveren uw gasten vanaf onze bakfiets naast heerlijke oud Hollandse stamppotten met een twist!  Uw gasten mogen zelf hun stampot samenstellen met een keuze uit de gekste ingrediënten. Wij bereiden die dan ter plaatse. Wat dacht u van spruitjes stamppot met gorgonzola en spekjes. 

De stamppotten worden geserveerd met diverse garnituren.

 

Mogelijk vanaf 30 personen

Bij 30 personen € 625,00

Boven de 30 personen € 13,50 per persoon.  

 

Soep met rad van garnituur

Een kop soep doet de mens altijd goed, maar is nu niet echt bepaald spannend? Bakfietsfood zorgt ervoor dat dit wel het geval is en dat het een beleving is op uw kerstborrel  of nieuwjaars receptie. Met het Rad van garnituur brengt Bakfietsfood een nieuwe smaakbeleving aan het standaard soepbuffet.

Het catering concept zorg ervoor dat uw gasten kunnen genieten van een heerlijk kopje soep met een garnituur wat door het noodlot wordt bepaald.

 Vanaf onze bekende bakfiets serveren wij diverse verse bouillons waar uw gasten uit kunnen kiezen. Eenmaal bouillon gekozen dan mogen u gasten aan het rad van garnituur draaien. Het garnituur wat dan te voorschijn komt wordt aan de bouillon toegevoegd. U zult begrijpen dat dit tot grappige situaties kan leiden en men smaken gaat beleven die men niet verwacht.

Het Rad van garnituur is ook leuk als catering tijdens een feest bij u thuis.

De soepen worden geserveerd met brood en diverse smeersels.

 

Mogelijk vanaf 30 personen

Bij 30 personen € 370,00

Boven de 30 personen € 5,50 per persoon. 

Reserveer direct